Zeer Asociaal Rijgedrag

Deze melding is ingestuurd door Anoniem
Waar:A4 richting Amsterdam, 1300m voor Prins Clausplein
Wanneer:13-06-2018
Tijd:18:00
Kenteken(s):4VPN62,MTTL35,79TSG5,HG534F,JS341Z
Voertuig informatie

Onderweg op de A4 richting Amsterdam ontstaat een file vlak voor Prins Clausplein. Het besluit om te file rijden is genomen, ik rij immers op een motor, nietwaar? Op een gegeven moment begint het verkeer vlak bij het verdrijvingsvlak wat harder te rijden, dus ik zoek natuurlijk de vrije rijstrook op en rij weer verder.

Hier stuurt de beste heer van de bestelbus zijn voertuig vlak voor mij op de rijstrook waar ik dus al zit. Ik toeter natuurlijk want ik wil laten weten dat ik hier rij maar een veilige situatie was het niet meer. Ik besluit om het midden van de twee weghelften weer op te zoeken vanwege mijn eigen veiligheid maar op datzelfde moment gooit meneer zijn voertuig weer naar links, haalt een andere auto vervolgens in die flink moest afremmen en propt zijn bestelbus tussen twee andere auto's (zie foto). Dit was voor mij als motorrijder een zeer gevaarlijke situatie natuurlijk, maar ook de andere weggebruikers werden zwaar gehinderd door dit asociaal rijgedrag.

Ik heb er natuurlijk wel even wat van gezegd tegen de beste heer maar die vond het gewoon kunnen. Vraag mij nu wel af of hij uberhaubt een rijbewijs heeft.


Reacties


Login om een reactie achter te laten.

Top