Why?

Deze melding is ingestuurd door Geschrokken
Waar:Letschertweg
Wanneer:18-11-2019
Tijd:17:30
Kenteken(s):TG341N
Voertuig informatie

Ik maakte een fout, wilde wisselen van rijbaan zonder richting. Een seconde tevoren was alles naast en achter mij nog leeg (geen excuus). Jij kwam uit het niets, zat in mijn dode hoek en vloog loeihard en geagitteerd langs me heen. Ik schrok me wezenloos, brak mijn actie direct af en bleef op mijn eigen weghelft (eerlijk is eerlijk ik kwam met mijn linkerbanden over de stippellijn). Jij was duidelijk ook geschrokken en uitte dat in een erg agressieve dominante rijstijl. Ik mompelde hardop "sorry hoor, dat deed ik  ook niet express" maar dat hoorde jij natuurlijk niet.

Dat had je trouwens ook niet kunnen en willen horen, want je boosheid bleef. Je sneed me af trapte vol op de rem. Mijn auto schakelde ABS in en gleed verder... 
Ik schrok weer enorm en voelde me ook niet veilig, alleen in het donker met een agressieve idioot die me probeert te laten boeten voor een onbedoelde fout.
Waar gaat dit naartoe? Wat haal jij je in je hoofd? Moet ik verongelukken omdat jij mij direct veroordeeld? Ik hield me netjes aan de snelheid (jij niet!). Een beetje coulanter mag wel hoor. Ook als je boos bent omdat je een rotdag had op je werk, je vriendin vreemd gaat of je oma op sterven ligt... dat is geen excuus voor arrogante, gevaarlijke, kinderachtige repressailes. Als ik een oud dametje was geweest was ik erin gebleven van de schrik denk ik.

Goed bezig joh! Denk de volgende keer eerst even na. Een normaal mens naakt een fout niet om jou te pesten, maar kan gebeuren...


Reacties


Login om een reactie achter te laten.

Top