Extreem asociaal gedrag!

Deze melding is ingestuurd door Anoniem
Waar:Zeer asociaal rijgedrag, rechtsinhalen, snijden, voor mn neus vol op de rem staan, van de weg afdrukken, schelden etc.
Wanneer:26-06-2017
Tijd:06:30
Kenteken(s):6XFB39
Voertuig informatie

De Honda CRV, is vanaf begin A8 assendelft tm A10 zeeburg mij blijven achtervolgen, bumperkleven, rechts inhalen, snijden. vervolgens laat hij mij links inhalen waarop hij ineens volgas rechtsgaa inhalen en ineens mij voor mn neus snijd. Uiteindelijk op de A10 wilde hij deelfde grap nogeens uithalen (rechtsinhalen en mij voor mn neus snijden, maar hij moest remmen voor een peugeot welke voor hem reed. Ik moest op mijn beurt remmen omdat het redelijk druk werd op de A10 waardoor deze Honda bijna vol in mijn achterkant van mijn auto reed. Toen begon het vinger werk en scheldpartijen, waarop hij vervolgens achter mij ging zitten filmen met zn telefoon. Ik vervolgende mijn weg gewoon richting de afslag zeeburg waarna hij weer volgas naaast me ging rijden met zn telefoon zowat tegen zijn raam geplakt en gebaren liep te maken met zn hand. Dit was een zeer vervelende rij evaring welke vanaf 6u38 tot zeker 6u50 heet geduurd. Ik had al zn type auto en kenteken genoteerd bij zn capriolen op de A8. Hij zat continu op mijn bumper of rechts naast mn en probeerde me continu de pas af te snijden. Ik vind dit nogal asociaal rijgedrag zeker gezien de drukte op de weg. Op de A10 was de linker baan vrij en ben er vervolgens voorbij gegaan, want ben zeker niet gediend van dit soort acties zo vroeg op de ochtend.


Reacties

Reactie van Anoniem geplaatst op 17:29 20-06-2018

sterker nog hier is die tezien op dumpert https://www.dumpert.nl/mediabase/7453733/add3dd5d/opzij_ik_heb_haast_.htmlLogin om een reactie achter te laten.

Top