Privacy Policy

Privacy Policy NietScheldenMaarMelden.nl

NietScheldenMaarMelden.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. NietScheldenMaarMelden.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden.

NietScheldenMaarMelden.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

Registratie van uw gegevens bij offerte- en/of polisaanvraag

Wanneer u NietScheldenMaarMelden.nl bezoekt, dan worden er geen persoonlijke gegevens opgeslagen en/of verwerkt.

In de volgende gevallen zal er wel informatie worden opgeslagen, wanneer u:

  • zich registreert op https://www.nietscheldenmaarmelden.nl/register
  • iemand een melding over u of uw voertuig plaatst

Indien u zich registreert vragen wij om de volgende gegevens:

  • Naam
  • E-mail
  • (Anonieme) gebruikersnaam
  • Kenteken (optioneel)

Wij gebruiken jouw e-mailadres uitsluitend als correspondentiemiddel voor de door jou gekozen opties, als hieronder

- Wanneer jouw kenteken wordt gemeld op de website, mits ingevoerd in jouw profielpagina
- Wanneer iemand reageert op een door jou gedane melding
- Wanneer iemand reageert op jouw reactie
- Nieuws over functionaliteiten

Uw gegevens uitsluitend voor Sluitsnel.nl Verzekeringen en de betrokken verzekeringsmaatschappij(en)
Sluitsnel.nl Verzekeringen verkoopt uw gegevens niet!

NietScheldenMaarMelden.nl zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen of ter beschikking stellen.

Opslag van uw gegevens
Wij slaan uitsluitend de gegevens op die u zelf heeft ingevoerd.

Inzage gegevens
Je hebt het recht de door ons geadministreerde gegevens op te vragen. Die kan je ook zelf inzien, wijzigen of verwijderen in uw profielpagina. Je kunt ons ook per e-mail verzoeken de gegevens te wijzigen of te verwijderen.

Bezwaar maken tegen verwerking persoonsgegevens
Je hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. Echter verwerken wij geen persoonsgegevens.

Intrekken toestemming verwerking persoonsgegevens
Je hebt het recht jouw toestemming in te trekken. Zie ook de eerdere bepalingen. 

Klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens
Heb je een klacht over de verwerking van jouw persoonlijke gegevens?
Je hebt het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Uiteraard willen wij je wel verzoeken jouw klacht eerst bij ons kenbaar te maken, zodat wij kunnen proberen direct een oplossing voor je te vinden.

Zie: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl

Beveiligingsmaatregelen
Om jouw gegevens afgeschermd te houden van derden hebben wij de volgende maatregelen genomen:

  • Onze websites en server zijn uitsluitend via een beveiligde SSL verbinding te benaderen.

Cookies
Cookies zijn kleine stukjes informatie die door jouw browser worden opgeslagen op uw computer. NietScheldenMaarMelden.nl gebruikt cookies om je te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.  Onze cookies worden uitsluitend gebruikt voor analytische doeleinden. Je kunt jouw browser zo instellen dat je tijdens het bezoeken van onze websites geen cookies ontvangt.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van NietScheldenMaarMelden.nl, dan kan je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder als je informatie nodig hebt over jouw gegevens of als je deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vind je op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Onze contactgegevens

NietScheldenMaarMelden.nl
E. info@nietscheldenmaarmelden.nl

Top