Huisregels

Community richtlijnen van NietScheldenMaarMelden
Respecteer de NietScheldenMaarMelden-community

We bedoelen hiermee gewoon dat je de site niet mag misbruiken. Elke leuke nieuwe community functie op NietScheldenMaarMelden gaat uit van vertrouwen. We vertrouwen erop dat je er verantwoordelijk mee omgaat.
Houd het dus netjes alsjeblieft!

Hier volgen een aantal richtlijnen die je zullen helpen op een positieve opbouwende manier de site te gebruiken:
 NietScheldenMaarMelden is niet bedoeld voor pornografie of seksueel expliciet beeldmateriaal. Wanneer deze omschrijving bij je foto, video en/of tekst , moet je deze niet op NietScheldenMaarMelden plaatsen, ook al is het een foto, video en/of tekst van of over jezelf. Houd er daarnaast ook rekening mee dat wij nauw samenwerken met politie en justitie, en kindermisbruik melden.
 Plaats geen foto, video en/of tekst waarin onacceptabele dingen worden getoond, zoals dierenmisbruik, drugsgebruik of het maken van bommen.
 Expliciet of zinloos geweld is niet toegestaan. Wanneer in je video iemand wordt verwond, aangevallen of vernederd, moet je deze niet plaatsen.
 NietScheldenMaarMelden wil geen schokkende site zijn. Plaats geen walgelijke foto, video en/of tekst van ongelukken, lijken en soortgelijke zaken.
 Respecteer het auteursrecht. Upload of plaats alleen foto, video en/of tekst die je zelf hebt gemaakt of waarvoor je toestemming hebt gekregen om dit te doen. Upload dus geen foto, video en/of tekst die je niet zelf hebt gemaakt en gebruik geen inhoud in je video’s waarvan iemand anders het auteursrecht bezit voordat je hiervoor toestemming hebt gekregen. Dit kunnen audio tracks, delen van auteursrechtelijk beschermde programma’s of video’s zijn die door andere gebruikers zijn gemaakt. Raadpleeg onze pagina ‘auteursrecht’ voor meer informatie.
 Wij zijn voorstander van het recht op vrije meningsuiting en dus ook van ieders recht om onpopulaire zienswijzen te verkondigen. Wij verbieden echter haatdragende retoriek die erop is gericht om op basis van ras of etnische afkomst, religie, handicap, geslacht, leeftijd, veteranenstatus en/of seksuele geaardheid/identiteit een groep aan te vallen of te vernederen.
 Aanvallend gedrag, stalken, bedreigingen, pesten, schending van privacy of het onthullen van persoonlijke informatie van andere leden wordt absoluut niet getolereerd. Iedereen die op dergelijke praktijken wordt betrapt, kan permanent van NietScheldenMaarMelden worden uitgesloten.
 Iedereen heeft een hekel aan spam. Maak geen misleidende beschrijvingen, labels, titels of miniaturen om ervoor te zorgen dat je video’s vaker worden bekeken. Het is niet toegestaan om grote hoeveelheden ongewenste of herhalende inhoud te plaatsen, inclusief reacties en privéberichten.

Neem deze regels serieus en houd je eraan. Probeer geen achterdeurtjes te zoeken of er omheen te werken; zorg er gewoon voor dat je ze begrijpt en respecteer waarom ze zijn opgesteld. Overtredingen van de Gebruiksvoorwaarden kunnen leiden tot een waarschuwing of tot het beëindigen van je account. Heropening van je account kan uitsluitend na overleg en goedkeuring met en door NietScheldenMaarMelden.

NietScheldenMaarMelden is voor de community
Vergeet niet dat jij ook tot deze community behoort. Elke individuele gebruiker maakt NietScheldenMaarMelden tot wat de site is, dus wees niet bang om aan het werk te gaan en betrokken te raken.
 Veel plezier op de site. Er is hier van alles te zien, gemaakt door allerlei verschillende mensen—misschien waag jij je er ook wel aan!
 Laat mensen weten wat je van hun foto, video en/of tekst vindt. Feedback is een onderdeel van de ervaring, en wanneer deze met respect gegeven wordt, is het een goede manier om vrienden te maken, verhalen uit te wisselen en je ervaringen op NietScheldenMaarMelden leerzaam te maken. Laat reacties achter, beoordeel foto’s, video’s en tekst , schrijf reacties op video’s, foto’s en/of tekst waarbij je betrokken bent. Er is veel te zien en veel te doen.
 Mogelijk vind je niet alle content even prettig, of zelfs beledigend. Als deze inhoud onze Gebruiksvoorwaarden schendt, e-mail ons dan gerust om deze door onze medewerkers van NietScheldenMaarMelden te laten controleren. Als de content wel aan de Gebruiksvoorwaarden voldoet, kun je beter iets anders gaan kijken—waarom zou je je tijd verspillen aan content die je niet leuk vindt? Uiteraard ben je welkom om jouw mening, binnen de gegeven kaders, op deze content te geven

Top